söndag 31 januari 2010

Senaste inköp..

Ville bara visa två av mina senaste fynd på jobbet.. Skinnjackan hittade jag i torsdags då vi hade kvällsöppet o helt galen klänning o läderrea...75 spänn fick jag lägga ut för denna röda snygging!

Sedan har jag även hittat dessa boots från Harley Davidson...kunde bara inte låta bli o lägga vantarna på dessa!=)

fredag 29 januari 2010

Men dra mig baklänges..

Men dra mig baklänges..
Min dag började med att mitt tåg var inställt o då har jag stressat iväg, något för lite klädd=/ bara för att hinna med tåget..men då får jag istället spendera en halvtimme på perrongen o vänta på nästa tåg(som var försenat)..=(
Så jag kom ungefär en halvtimme försent till jobbet, ska precis öppna dörren då fötterna försvinner under mig o jag känner en hård smäll mot armbågen o att jag slår i huvudet mot nåt hårt.. Irriterad över att ha ramlat, skyndar jag mig upp o in genom dörren. Jag märker efter en stund att det gör fruktansvärt ont i armbågen o huvudet värker, men jag tänker att det går över..
Men det gör det inte, armbågen protesterar i vissa rörelser o dunkar av smärta o huvudet värker o jag känner mig lite yr..
Det slutar med några timmar på akuten, röntgad skalle som inte visade nåt allvarligt, utan det var en lättare hjärnskakning o jag har förmodligen en spricka i armbågen! Den va inte bruten o behövdes inte röntgas enligt läkaren..
Sådär ja, då har man ställt till det lite till för sig själv o blir hemma från jobbet i morrn! Tur att jag är ledig söndag o måndag..kan jag ju passa på o söka lägenheter för fulla muggar...=/
Men ta det lugnt ute i snön o halkan..

onsdag 27 januari 2010

Ketchupeffekten..

Suck..precis då jag tänkte att allt kanske skulle kunna lösa sig o allt jobbigt var över så kommer verkligheten med ett slag i ansiktet! Nej, jag kan inte bo kvar i lägenheten, jag måste hitta något annat ställe att bo på, finns inga lägenheter till uthyres, bara rum....FUCK!
När ska jag få känna att allting är lugnt o ordnat omkring mig egentligen?? Jag kryper mig närmare 30strecket hela tiden o nånstans kan jag tycka att jag borde vara vuxen o i o med vuxen, tycker jag att allt borde vara stabilt! Men tydligen inte för min del!
Bor kvar nån vecka till o letar febrilt efter nytt ställe, blir väl att jag får ta nåt rum nånstans o skicka hem allt mitt möblemang till Hudik=(
Suck...just när jag trodde att jag kanske skulle kunna börja köra med dimljus åtminstone, så går säkringen o allt blev svart.....SUCK!!!!!

måndag 25 januari 2010

Blue monday..


Inte nog med att det är måndag, jag är trött som få, börjar känna av halsont(Anders har legat hemma sjuk idag med halsont, så det vara bara väntat),men jag har inte råd att vara sjuk så jag har druckit echinagard o tagit bafusin o ska gå o lägga mig tidigt i hopp om att sova bort eländet!

Är även på lite irriterad över hur situationen ser ut just nu, vi är inte ovänner på nåt sätt o egentligen går det bra, men det är frustrerande o mitt humör pendlar hela tiden från ledsen, förbannad, utmattad, glad en sväng o så börjar det om...
Jag vill inte köra ut honom härifrån o det är inte bara han det beror på heller, men jag tror att båda kommer att må bättre till helgen då vi skiljs åt(nog för att det oxo kommer att kännas jobbigt!), men det känns mer naturligt att inte träffas då man har gjort slut o mycket snällare mot en själv.
Satt i helgen o räknade på min ekonomi o insåg att det kan nog bli svårt o behålla lägenheten någon längre tid, men ska ju absolut göra mitt bästa! Men jag har börjat kika runt efter lägenheter som är något billigare än min o försöker även att kika lite efter andra(lite mer välbetalda) jobb...
Mycket grubbel o negativt nu...
..men men, som jag alltid säger DET LÖSER SIG=)

Den 25:e smäller det..

Idag har lönen kommit in o iväg rullar slantarna för att betala räkningarna.=( Tydligare märks ju allt nu oxo då jag är själv om att betala hyra o allt, det kommer att bli något hårda tider för min del nu...men det löser sig! Har försökt kika efter billigare lägenhet, men hittar inget som är bättre än den jag har nu o det är väl bra det, för jag vill egentligen inte flytta heller..

Känner att jag måste lägga in en liten bild på min älskade brorsdotter Vilda från julafton...såå fin, längtar hem tills jag får träffa henne igen=)..

Ha en bra måndag!=)

söndag 24 januari 2010

En lördag..

Vi började hemma hos Millan på Gärdet..hon hade köpt hem lite gott snacks som vi drog i oss..=P
Mary va söt som få=)
Vi drog in till stan..
..o var förbi Lilla Hotellbaren på söder, men satte oss sedan på Fenix o tog ett glas..
Trevlig kväll med trevliga tjejer...=)

lördag 23 januari 2010

Lite gossip..

Gissa vilka som kom in på jobbet i förra veckan o kysstes, kallade varandra älskling o var allmänt goa med varandra??=) Så mycket för allt skvaller om Erik o Tove..tss..

Time of changes..

En månad har gått sedan jag bloggade sist..=( Men det har hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden att jag har verkligen inte haft någon ork att skriva.. Mitt förhållande har varit som en berg o dalbana på sista tiden, mycket onödigt tjafs som har tagit på krafterna som fick mig att tänka efter riktigt...

Jag kommer ihåg att jag sagt till mig själv förut att aldrig mer ett förhållande med svartsjuka...men här satt jag ändå o gav en andra chans o en tredje chans(för att jag älskar honom såklart o jag vet hur jobbigt det är att vara svartsjuk).. Men det tog för mycket av mig själv, av min kraft.

Jag kände det mest då jag åkte hem till Hudiksvall för att fira jul med min familj, vad skönt det var att vara ensam...jag firade även nyåret hemma i Hudik, inte med min pojkvän för jag kände att jag behövde mer tid för mig själv! O jag umgicks med vänner o familj där hemma o började känna igen mig själv igen..

Då jag kom hem till Täby igen, så pratade vi o jag sa att jag inte visste vad jag ville o en jobbig vecka gick där jag såg hur min pojkvän plågades på grund av mig, vilket fick mig att må skit!

Helt apropå, då vi sedan diskuterade, så hörde jag mig själv säga orden..."det här fungerar inte, jag gör hellre slut nu, än fortsätter i hopp om att det ska kunna bli bra igen..det är för mycket som har hänt.."

Så efter detta, har vi bott tillsammans i två veckor utan att egentligen vara tillsammans. Det har gått bra i o med att vi är inte ovänner o vi har inte gjort slut pga att vi inte tycker om varandra...men det har varit påfrestande! Båda mår dåligt o vi försöker trösta varandra, men vad gör det för nytta egentligen?

Har varit hemma från jobbet två dagar, då jag kände att jag inte klarade av att hålla humöret uppe o att hålla tillbaka tårarna...men jag vet att det här är det bästa, trots att det är jobbigt o jobbigare kommer det antagligen att bli då vi skiljs åt o inte träffas eller pratar med varandra... Men ibland spelar det ingen roll hur mycket man tycker om varandra..när kärlek gör ont, så är det inte värt det längre.

Så ikväll sitter jag nu här i vår lägenhet, min blivande, uppklädd o sminkad o ska gå ut som singel igen efter ett års förhållande... Vet inte riktigt vad jag känner, men jag måste ut o ha kul med kompisar, annars kommer jag o bli knäpp, så jag sätter på ett leende o hoppas på det bästa!=)

Vem vet kanske ses vi därute i vimlet ikväll??=P