söndag 31 oktober 2010

Halloween..

Det blev ju som sagt lite partaj igår ändå=) Kim kom förbi, klädd som en söt liten skolflicka o vi satt o drack lite o surrade om karlar, klädstilar o det faktum att vi borde höras o umgås även då vi inte festar=P
Vid nio kom älsklingen o hans bror Klas(bilden) o gjorde oss sällskap.

Jag drack vitt vin(bland annat), har börjat köpa olika flaskor varje gång nu då jag dricker för att prova på lite olika..det här var inte mitt bästa köp..
Här är min underbara älskling, jo han har ju ett namn oxo=P Nils heter han, men kallas för Nisse. Han heter Uno i mellan namn, vilket jag tycker är helt fantastiskt gulligt o han är oxo den enda jag träffat som heter Uno.=)
Han är fantastisk på så många sätt o jag är så kär så jag håller på o spricker av glädje=D
Han har oxo en sån förmåga o få mig att känna mig så trygg o speciell.
Så nu har ni ett ansikte på min älskling som jag skriver om lite då o då..=P
Klas är en av Nisses fem(!!) brorsor o är hans lillebror som är lika gammal som mig, men ser på något sett äldre ut än Nisse tycker jag.
Kim o han diskuterade hockey o Klas sjönk i Kims ögon då han sa att han höll på Brynäs, eftersom hon är en sann o trogen Djurgårdare=)
Finast
Vi satt hela kvällen i mitt kök o det blev lite kortspel, mycket blandad musik..bland annat Havet är djupt spelades några gånger haha..
Så synd att inte skärpan var nå bra på de här bilderna som Kim tog..men jag tycker om dom så mycket ändå=)
Puss på de älskling..

SÅ kikade Nisses o Klas kompis Andreas förbi, som varit o tittat på Brynäs spelat..o jag minns faktiskt inte om de vann eller hur det var, en han var på bra humör iaf..
..o vad kan man säga "boys will be boys"=P
Kim pratar om något viktigt ser det ut som..
..för killarna hade totalt fokus på henne..kan ju ha o göra med att hon är så fantastisk snygg oxo=P
Love you..

Såhär ser pumpan ut som jag gjorde i ordning igår, ganska bra för o vara första gången eller hur??=P Det blev en med lite inspiration från Nightmare before Christmas..
Det var den Halloween det o nu ska jag vara nykter hela november har jag bestämt, inte en droppe alkohol ska jag dricka.
Japp, så var det med det..

lördag 30 oktober 2010

Ohoy mates..

Det blev lite utklädnad ändå..Kim hörde av sig o va sugen o gå ut o inte är ju jag sen o tacka ja till det=P Så ikväll är jag sailor pinuppa eller va man kan kalla det. Hatten, toppen, halsbandet o kjolen är från Beyond Retro, strumpbyxorna från HM o likaså armbandet, skärpet är second hand.
Ooopsie..=P

All hallows eve..


Jag tycker det är så trist att vi i Sverige inte uppmärksammar o firar Halloween på samma sätt som i USA. Jag älskar idén med att klä ut sig o pynta med pumpor o liknande.. Men det har inte riktigt slagit här i Sverige, vissa passar på o ha maskerader osv, men det känns som att det är mer i storstäderna. Där jag bor är folk lite för torra för att spöka ut sig i olika utstyrslar, vilket jag inte förstår..det är ju SÅ roligt ju=P
Jag har brukat klä ut mig på Halloween ändå tillsammans med nån enstaka kompis o gått ut på krogen.
I år blir det inget av med utklädnad tyvärr, men jag ska skära till en pumpa idag för första gången o ställa utanför dörren med ljus i(om den blir bra vill säga=P), sen ska jag försöka baka pumpabröd osv. Har aldrig smakat pumpa förr så det blir spännande=P.
Helst av allt skulle jag vilja gå på maskerad ikväll, ingen som vill bjuda in mig??=D Nej, jag tror jag får ta tag i det själv nästa år o fixa till en Halloweenfest där det är krav på att folk ska vara utklädda. Låter som en plan tror jag bestämt.

onsdag 27 oktober 2010

En glad eremit..

Jag hade bestämt att idag skulle jag åka direkt hem o städa min lägenhet, därför kunde jag inte träffa älsklingen ikväll.
Men efter att ha hälsat på min kusin en sväng, sen sprungit förbi Linda för o hämta en grej som var min så kände jag då jag kom innanför dörren att "Gud va skönt o vara ensam ett tag." Jag saknar älsklingen o jag borde kunna åka o hälsa på folk eller göra en massa som måste göras, men ibland är det bara så skönt o sitta på en stol i lägenheten, se mig omkring o tänka på allt o ingenting.
Är det något jag lärt mig, så är det att jag måste verkligen ha tid för mig själv ibland, annars har jag så himla lätt att tappa bort mig själv. Jag behöver tid o tänka på allt som är jag, hur jag är o vad jag vill göra.. Det är lite det jag tror att min dröm om Beyond Retro betydde. Det att dom inte känner igen mig eller att jag inte hittar butiken, tror jag har o göra med min rädsla att återigen tappa bort mig själv i försöket att göra någon annan lycklig. Som tur är så är min pojkvän rätt självständig efter att ha varit självvalt singel i flera år, men det blir ju ändå svårt att hålla sig ifrån varann då man är kär.=) Men man måste nog längta lite för att få kärleken att växa, tror inte ni det?

Bild: www.szenfeld.com/blog

måndag 25 oktober 2010

Overtime..


Har precis kommit hem o tagit en dusch efter att ha jobbat fjorton timmar..är liite trött nu kan jag lova! Har jobbat över tillsammans med älsklingen, vilket gick över förväntan ändå..haha. Han var nog lite less på "lillHitler"(moi) ett tag, men ibland måste man piska på folk lite=P Sen är det så skönt för båda vi verkar kunna skilja på jobb o fritid. Så även om man kan bli lite less på varann då det gäller jobb, så kan vi vara hur goa o glada som helst på rasten eller efter jobbet o vi kan driva med varandra hur vi är på jobbet. Älskar det med honom.
Nu orkar jag inget annat än att dra min trötta kropp i säng o sova, upp klockan 04.50 i morrn igen=P
Puss o god natt..

Let's go out with a bang..

Måndagmorgon, en ny vecka med fem dagar kvar till helgen...måndagmorgon, som oftast brukar kunna vara grå o trist o bara jobbig! Men jag har bestämt att den här dagen ska bli annorlunda, hela den här veckan ska bli annorlunda o jag börjar med att lyssna på underbara 80talsrockarna i Danger Danger.. Bang bang..inget kan ju få en på humör så som ljuva åttiotal=P
Har ni tänkt på det där med drömmar, hur mycket ska man egentligen läsa in i dom? Jag har drömt nu i nästan två veckors tid att jag ska gå till Beyond Retro, där jag jobbade förut..men att jag inte hittar dit. Jag går trappa upp o trappa ner o genom korridorer o klättrar i stegar. Då jag till slut kommer fram så känner dom inte igen mig, dom pratar inte med mig. Jag har en aning själv om en betydelse på drömmen, men kanske jag bara läser in för mycket. Hur viktig är dom tro?? Nu blir det jobbet..

söndag 24 oktober 2010

Hangin' around..

Idag tröttnade jag lite på att alla min örhängen ligger i en enda rul i en burk o att jag typ aldrig hittar makarna då jag väl ska ha ett par, plus att jag upptäckte att ett par stycken tyvärr sprungit sin väg bort från mig o jag kommer troligen aldrig få se dom igen=( Men men iaf, så tog jag två gamla slitna ramar som jag har haft liggandes här hemma o funderat vad jag ska ha dom till o spikade på spikar på baksidan som jag sedan fäste trådar tvärsöver o hängde sedan dit en drös med örhängen...
En med lite mer bohemiska örhängen..
..o en med lite mer kitschig stil..=) Det blev ju liksom två konstverk i sig själva.
Har bestämt att jag ska spendera lite mer tid hemma hos mig den här veckan som kommer, har ju varit väldigt mycket hemma hos min pojkvän eller oxo har han varit här o jag hinner aldrig få någon ordning här i lägenheten..men nu ska jag ta tag i det hela.
I morron är det lön oxo..jippie!!

fredag 22 oktober 2010

Melt down..


Så då sitter jag där igen, ångesten river ett hål i bröstet o jag känner hur jag bara vill skrika, slå sönder saker eller göra illa mig själv..anledningen? Inte en aning.. Jag som är kär o allt, denna gång finns det inte ett enda ångestmoment eller oro över nånting..förutom mig själv då förstås.
Min största fiende är jag själv det vet jag, men trots det kan jag inte hindra att känslorna o rösterna väller upp inom mig o talar om hur äcklig eller dålig jag är..
Denna gång trillade tårarna fram vid ett högst olämpligt tillfälle o hur lätt är det att få honom att tro på att det verkligen inte har med honom o göra utan det har med mina tankar o känslor o göra..om mig själv. Hur skulle ni reagera om den ni var tillsammans med, helt plötsligt måste avbryta sexet o sedan började gråta hejdlöst? Jag kan inte riktigt förklara varflr jag gråter heller, mer än att jag känner mig vidrig! Svetten tränger sig fram, magen veckar sig o låren är större än vanligt..Hur kan han inte tycka detsamma om mig, är helt obegripligt i min hjärna just nu.
Hetsätningen är ju densamma om inte värre nu o jag vet att det är mycket därför jag börjar må sämre o få dessa dippar..men det är ju så svårt o sluta! Jag vägde mig igår o jag har gått upp fyra kilo som sagt, folk säger till mig att "det är för att du är lycklig"..men jag äter ju mig större o tyngre för varje dag o jag mår sämre o sämre för varje gram som sätter sig på min kropp, men jag kan inte låta bli! Vad är det för fel egentligen??
Det är inte alltid jag känner mig så här eller tänker såhär om min kropp, oftast så är jag rätt tillfreds med min kropp. Ni vet sådär som man oftast blir med åren, man ser fördelar med de där kraftiga låren osv. Men alla dom tankarna är som bortblåsta då ångesten knackar på, det är som om de aldrig existerat o jag är åter igen en liten osäker flicka som vill ändra på allt för att jag ska kunna duga till..Jag vet inte vad jag kan göra mer än att ännu en gång börja på att jobba emot mitt hetsätande o leva mer hälsosamt...men det är svårare än vad det låter, tur att jag har mina vänner, min familj o min underbara pojkvän som ställer uppi vått o torrt. Utan dom vore jag ingenting..

torsdag 21 oktober 2010

Full moon..


Asså jag vet inte..jag har sovit dåligt i några nätter nu,önskar jag kunde säga något som att det beror på nätter fyllda av galet sex, men tyvärr så är det inte därför jag sover dåligt, uten det beror lite på allt det här; jag har gått upp fyra kilo sedan jag skaffat pojkvän(så nu börjar kläderna bli för små igen o jag får återvända till tightsen som legat o väntat i garderoben o bidat sin tid i vetskapen om att jag snart lägger jeansen på hyllan o åter igen intalar mig att jeans är nog inte så sköna ändå), jag har världens tandvärk (som jag haft i två veckor nu) trots ett tandläkarbesök o sex bedövningssprutor idag där bedövningen smakade pyton o gjorde att det luktade o smakade mögel i min mun i en par timmar(hångelfritt då kan jag lova=P), sen har jag ångest över att jag har lyckats spendera mer pengar den här månaden än på flera månader tillsammans..på vad?? Inte en susning faktiskt, allt o ingenting kanske..o som grädde på moset så fick jag ju punktering på bilen idag(men som tur var skulle jag byta till vinterdäck idag, eller min kära far skulle göra det åt mig snarare)..
En liten snabb uppdatering om hur mitt liv är just nu...fast jag är ju kär oxo=D
Nu ska jag proppa i mig värktabletter o gå o sova..i morrn är det fredag o fullfart mot helgen!!
God natt på er..hoppas ni kan sova trots fullmånen, den var så underbart fin i morse då jag for på jobbet..som en stor guldpeng lyste den upp den frostiga marken o den första snön som ligger kvar här o där. Jösses vad tiden går fort..nu är vintern på ingång o jag som tyckte det nyss var maj o jag var på väg hem med mitt flyttlass..
Nej, nu måste jag verkligen lägga mig jag har ju jobbat tolv o en halv timme idag så ögonen går i kors nu..
over and out..

söndag 17 oktober 2010

Sometimes the time just fly by..

Har precis titta på Machete(som jag skrev om för några dagar sedan), som kanske inte var någon höjdarfilm men den var rätt underhållande o jag gillade den av någon knepig anledning. Ett stort plus var helt klart Michelle Rodriguez i slutscenerna, jösses vad snygg hon är!! Filmen är helt klart väldigt inspirerad av Tarantinos filmer, vilka jag kan ha svårt för ibland men det finns ju vissa jag gillar så som denna..
Annars i helgen har jag tittat på Idol o blivit förbannad över att det alltid är tjejer som åker ut pga alla småflickor som sitter o röstar på de sockersöta killarna trots att de gör dåligt ifrån sig...
Igår var jag o älsklingen ute hela dan o knäppte en massa kort på olika saker för att skapa lite tavlor o sätta på väggarna hemma hos honom..sen älskar jag verkligen o knäppa kort så det var ju mycket för min egen del oxo såklart, nästa investering blir nog en systemkamera känns det som. Lägger ut några bilder som vi knäppte som jag dragit genom poladroid för att få en lite annorlunda look på dom.
På kvällen var älskling, hans bror o en kompis till honom hemma hos mig o vi drack lite o drog sedan på krogen en snabbis...men man har ju alltid trevligast på förfesten eller hur?
Nu är det dags för sängen snart, tröttheten kryper sig på känner jag nu..
Men här är några bilder från igår o idag iaf..
Idag har vi varit ute o gått lite drygt en mil, knäppt lite mer kort o inrett lite hemma hos äsklingen..riktigt fint blev det, knäpper några kort då jag lånar en systemkamera igen..

lördag 16 oktober 2010

Fuldans..

Vaknade vid sju nu på morgonen..varför kan man kanske undra? Jo på grund av den där j**la veckan som vi tjejer är förbannad med att få en gång i månaden..=/ Så mitt humör är inte direkt det bästa kan jag tala om, känns som att någon håller på att dra ut mina äggstockar genom navlen typ!=( Älsklingen ligger o sover fortfarande(skönt det vore o vara kille ändå)..så för att pigga upp mitt humör lite så lyssnar jag på den här låten Fuldans, den får mig så jäkla glad o jag hoppas den blir en bra start på eran dag oxo=P

Someone special..

Någon som kommer ihåg Hardcore Superstar?? Jodå, det är vi nog en hel del som gör o nu är dom ju tillbaka med nytt material.. men den här låten Moonshine har splats lite på radiostationer redan..Moonshine heter låten o jag gillar den o tycker att det är bra att de inte låter exakt lika som för dryga tio år sedan.. Tycker att de påminner lite om Disturbed nu iaf i Moonshine refrängen..längtar efter albumet som jag tror ska släppas den 26:e november.. Den här låten är oxo jäkligt bra klicka här o lyssna på Jockes fantastiska röst..

onsdag 13 oktober 2010

Machete..

Jag har precis hittat en film som jag bara måste se..den är lite råare än dom jag oftast gillar, men nånting i trailern får mig ändå att vilja se den! Kanske var überheta Michelle Rodriguez som lockade mig??=P haha..nej då, men jag tror den kan vara riktigt bra faktiskt.

tisdag 12 oktober 2010

Guldkorn..

Är hemma från jobbet idag med, men tror att jag kanske mår lite bättre. Spenderar dagen hemma hos älsklingen medan han är på jobbet, hade ju vart trevligare om han varit hemma oxo förstås men någon av oss måste ju jobba eller hur=P Jag har inte sovit särskilt bra i natt, svettats flera liter o vaknat typ varje halvtimme...svettningarna kanske är bra i o för sig om det kanske tyder på att febern är på väg bort..
Men men, då jag ligger här under täcket trist o grå så fördriver jag tiden genom att kolla igenom alla bilder från lookbook.nu som jag sparat för att de är mina favoriter. Älskar att gå in på den sidan eftersom det finns så himla mycket snyggt o titta på, det är fotografierna i sig, stilarna o tjejerna är ju inte fy skam de heller=P Det är en stor inspirationskälla för mig o gå in på den här sidan helt enkelt..så här är en del av mina favoriter..
Asså jag dör, tänk o ha den midjan!!
Ge mig ett par röda Dr.Martens..NU tack!=P
Gypsyqueen..
Jag hatar ju cigaretter, men av någon anledning gör det sig snyggt på bild..beror ju kanske på vem som håller i ciggen oxo=P
Lite rock'n'roll sådär..
Snyggt med rött hår o vem har sagt att man måste vara brun för o vara het..kolla bara på tjejen i bikini!!

I hate you so much..

Ni vet dom gånger man har umgåtts med en o samma person väldigt länge som man egentligen tycker om, men kanske inte riktigt drar helt jämnt med alla gånger. Då blir det lätt efter ett tag att man nästan har lust o skrika håll käften, eller bara stänga igen dörren bakom sig o hoppas att den andra personen fattar att den ska gå hem... Men i mitt fall kan inte jag bli av med den här personen, för den där personen är nämligen jag, mig själv, undertecknad i egen hög person. Jag är så trött, less o förbannad på mig själv så jag önskar jag kunde bara stänga mig ute från mig själv...men det hör ni ju att det är ju inte möjligt=/ Ibland funderar jag på schizofreni, jag menar jag bråkar med mig själv, jag diskuterar o dividerar...en del är för o en del är mot. Den ena drar mig uppåt o den andra drar mig neråt o jag vill bara skrika "SLUTA DRA I MIG, LÅT MIG VARA!"
Japp, jag framstår förmodligen som spritt språngande galen just nu, men vet ni en sak? Det skiter jag i. Jag kanske är mer eller mindre galen, men jag vet iaf om det o jag jobbar med det...du då?? Har du tittat dig riktigt i spegeln någon gång o granskat dig själv på djupet??
Jag har inte fått några svar på mina blodprover jag tog förra veckan ännu o det sjuka är att jag verkligen hoppas på att det ska vara något fel..jag menar varför är jag annars så in i h-vete trött, vill sova hela tiden, har ständigt ont i huvet, fryser o svettas om vartannat o är som en kola i tanken.
Idag fick jag även besked att min samtalskontakt jag har gått till här i stan, har tydligen gått o blivit långtidssjukskriven!! Jaha ja o inget besked har jag fått, det var ju tur att jag ringde dit då iaf...men nu blir det intressant o se hur lång tid det tar innan jag får nästa kontakt! Ser verkligen fram emot att börja om på nytt med ännu en person...gaaaahw!!
Jag är hemma sjuk idag förresten, vilket jag var igår oxo...ligger inne i mörkret o sover o sover o hoppas på att nästa gång jag slår upp ögonen så ska jag känna att "Åh vad pigg jag är!" Men det händer liksom inte...
Äsch..ska dra mitt trötta, arga o sjuka jag in i duschen o hoppas på att mitt pigga jag hoppar fram o drar mig uppåt igen..
Fy fan, vad jag är less på att vara jag idag...
Kelis låt Caught out there får stå för den här dagen o för mig själv, trots att den handlar om en kille..

måndag 11 oktober 2010

VIldingen ett år..

Jag skyller på tillfällig sinnesförvirring då jag sa att Vilda fyllde ett igår, det är ju såklart idag hon fyller år! Blev lite snurrig av att kalaset var igår.. Men här kommer lite onödigt mycket bilder från gårdagen iaf, har så svårt o välja ut några så alla fick komma med.. Hon fick en stor tiger av min syster o hennes barn som hon verkade tycka om o klappa=)
Tårtan som Vildas moster gjort stod redo för födelsedagsbarnet..
..men den fick vänta ett tag för Vilda hade ju fått syn på ett stort paket..
O hon öppnade det nästan helt själv..=)
En Barbapapa sparkcykel(eller vad man kallar den), var det i paketet..
Lite tveksam först, men sen blev tyckte hon det var roligt=D
Massvis med cupcakes o bakelser hade moster Emelie gjort förutom tårtan o jag kan lugnt säga att jag fick nog en överdos av socker..=P
Ja må hon leva, ja må hon leva..
Hipp hipp hurra hurra hurra hurra..
Mums..
Många var vi som grattade den lilla trollungen..
Hon fick ju även smaka en cupcake såklart..=P
Tur att hon hade som en haklapp i form av en tröja som skyddade kläderna, för äter man tårta o cupcakes så ska det kladdas=P
O så blev det dags för mer paketöppning, men som de flesta barnen så blev hon mer fascinerad av snörena o inslagningspappret än själva presenterna..=P
Hon har nog en ny leksak för varje dag fram till jul nu..haha
Hon fick även ett par rosa hörselskydd av pappa, så att hon kan få vara med o åka traktor eller kanske till o med helikopter med sin pappa!=D
Sen fick hon en lära gå vagn som hon höll på o köra över mig o alla andra med, så snart springer hon nog omkring utan den.. usch tiden går ju så fort..
Så idag o ingen annan dag kom trollungen till världen, så hipp hipp hurra för Vilda ett år!!