måndag 3 december 2007

Vad är egentligen en våldtäkt??

Just den frågan gör mig så jävla förbannad!!!! Läste en artikel i HT idag där de skriver just om detta ämne...att det verkar så svårt att bedöma vad som verkligen är våldtäkt. Men det är det väl inte alls!! Om en tjej säger nej...då är det NEJ!! Det ska inte spela någon roll om vi är fulla, har kysst killen i fråga eller om vi har urringat och kort kort på oss...det är fortfarande ett nej och det är fortfarande våra kroppar!!!
Att som kille säga att man frestar eller provocerar i och med att man går klädd i korta kjolar osv är ju rena rama grottmänniskotänkande!! Se till att tänka med hjärnan i stället för med erat tredje ben så kanske det går lättare o förstå!!
Vi tjejer klär inte upp oss för er skull..jo ok, kanske en liten procent..men i själva verket klär vi upp oss för andra tjejer!! Ni killar har det egentligen ganska svårt eftersom vi tjejer är mer intresserade av varandra än vad vi är av er..då menar jag inte sexuellt..Men om man tittar på det faktum att tjejtidningar, så som VeckoRevyn eller Cosmo...Sätter de en kille på omslaget minskar försäljningen med ca 50%!!!!!!!
Många killar undrar varför det är så mycket tjejer i dessa tidningar, jo därför att vi tycker om att läsa och titta på andra vackra tjejer och kanske få tips om hur man själv blir vackrare!! Visst det har blivit lite mer bilder på killar..men att försöka göra en tidning som Café eller Slitz för tjejer har gjorts och lagts ned pga bristande intresse!! Sorry grabbar, ni är tyvärr inte så intressanta!!! En manlig strippa tex blir mer komisk än erotiskt eggande...en naken man är skrattretande, men en naken kvinna är något vackert...nästan som ett konstverk!!
Men misströsta inte grabbar, ni kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan..vi skulle ju faktiskt inte klara oss utan er...Men ni måste ju också tänka på det, att utan oss skulle inte ni finnas heller!!

Inga kommentarer: