lördag 29 december 2007

Vi drar till fjällen..fest hela kvällen..

Ja då är det snart dags för Sälen och nyårsfirandet..har inhandlat alkohol o groggvirke, nu är det bara maten kvar o den blir nog billig..typ nudlar tror jag..hahaha..
Igår kom André hit till Nortan...jag var skapligt nervös innan han kom, men han var precis så jag fått för mig att han var=)..lite goare än va jag trott bara, men det är ju bara positivt..

Sitter just nu o skriver på min praktikrapport, försöker packa inför resan o lyssnar på Norah Jones..o så skriver jag ju här förstås o som ni kanske förstår så går det inte så mycket framåt när jag försöker göra allt på en gång!!
Funderar om jag ska ta o gå tvärs över korridoren snart o hälsa på...skumt hur saker o ting kan bli ändå...hihi


bye bye

torsdag 27 december 2007

home sweet home..

Tillbaka i Nortan igen...julhelgen passerade något sånär smärtfritt..träffade flera kompisar jag inte träffat på länge, alltid lika roligt!!
Storebror fick playstation 3 i julklapp av Elin..så vi spenderade stor del av tiden med att spela guitarhero och singstar..riktigt kul!! Jag brukar aldrig våga sjunga inför folk, men det blev några låtar ändå..helst efter ett par groggar, då var det nästan så att man inte ville lämna ifrån sig micken..hahaha..
Ju äldre man blir ju färre blir julklapparna..men det gör inget, det viktiga är ju att umgås med familjen...Men jag fick i alla fall lite pengar som sponsring inför Sälenresan o även en flaska sprit=)...
Känns skönt att vara här igen, men samtidigt lite tomt...hemma har man ju alltid någon omkring sig, det är ju oftast fullt hus hela tiden...ska väl snart till att städa undan julen, men orkar inte riktigt nu...ska möta Marre vid bussen klockan nio...
ska vila en sväng nu innan jag ska ner till tvättstugan igen..

fredag 21 december 2007

Sluta stressa!!!!

Har precis varit inne i stan o shoppat lite julklappar (inte från mig, utan från pappa)..det är helt sjukt att det är samma visa varje år, alla stressar omkring för att handla julklappar åt alla...o ju närmare julafton man kommer, desto värre blir det!!
Det är ju inte bara under julen vi stressar utan nu har det nästan blivit modernt att vara stressad...Vi hinner inte träna, vi hinner inte laga mat..vi hinner inte o vi hinner inte...lägg ner!! Den enda som kan göra något åt all din stress, det är ju du själv!!
Som den norrländning jag är, så förstår jag inte varför alla i Stockholm (eller storstäder överhuvudtaget) stressar så. Man ser folk som springer från bussen ner i tunnelbanan för att hinna med ett tåg...jag är inte en av dessa människor, det kommer ju snart ett till så varför stressa???
Det är ju i regel vi själva som ligger bakom dessa sjukdomar(eller vad man ska kalla det), såsom utbrändhet o liknande..o det är ju bara vi som kan ändra våran livsstil!!
Jag själv hatar att stressa o försöker undvika det så mycket som möjligt..kliver hellre upp en timme tidigare än vad jag behöver osv..
Sedan kan jag förstås bli stressad också, jag är ju ingen övermänniska, men jag undviker det i största mån jag kan..Jag vet inte om det har att göra med att man jobbat inom handel några år och blivit van stressen o lärt sig att hantera det på ett bra sätt...??
Nu ligger ju inte Hudiksvall så långt norrut, men det blir ändå en annan sorts puls...
Det stämmer nog det Gert Fylking säger i sin låt.."Bo i Stockholm ett tag, men dra innan du blir för dryg..Bo i Norrland ett tag, men stick innan du blir för trög!"
Man behöver nog lite av varje tror jag...men mest tycker jag att alla människor i storstäderna kan lära något av de lugnare folket i norr...
"Så nu ta du o stresse ner...schlappna av o ta't lit lugnt!!"

torsdag 20 december 2007

Magnus Betnér e grym!!!

Tittade på Betnér's show på femman tidigare, "Inget är heligt"..jag älskar denna människa!!! Han har väldigt många bra åsikter o är inte rädd för att säga vad han tycker..vad det än gäller..Tycker om när en kille kan stå för att han är feminist också!!
Han tar ju egentligen upp självklarheter, men eftersom samhället är så sega på att ta till sig saker o ting, så behöver vi någon som Betnér som rör runt i grytan o väcker uppståndelse!!
Nej, tror jag ska ta o lägga mig tidigt ikväll...anar faktiskt att jag kanske kan få sova en hel natt nu..oootroooligt..men vi håller tummarna!!

Countryroad take me home..

Ja då är man här igen..hemma i Rumsta, Forsa..
Har sovit helt ok i natt, förutom att jag vaknat flera ggr om..det var väl Norrlandsluften som saknades..=)Har haft sällskap av tre katter i sängen (mycket mysigt), så just nu har jag katthår överallt (mindre mysigt)!!
Hade världens rörigaste dröm i natt...jag har dels åkt jänkare (mitt ex gamla bil), sen har jag flygit (inte flygplan,utan JAG flög själv utan hjälpmedel), jag har varit på fest där flera stycken kräktes, inklusive mig själv..det var nog bland det vidrigaste jag drömt någon gång!!
Jag var också en tecknad figur ett tag o snurrade runt som en virvelvind på en blomsteräng...Undrar om jag är riktigt frisk....=/
Nu ska jag gå ut o gå lite o få i mig lite frisk luft..

tisdag 18 december 2007

När är man nånsin nöjd??

Kan man nånsin vara hundra procent nöjd med sitt liv, sitt förhållande, sitt jobb...eller finns det alltid något man kan förbättra??
Jag kände förut att jag var missnöjd med mitt liv, men nu känner jag att allt är på topp..jag har fått flera nya underbara vänner, jag har inom två år en utbildning som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att förverkliga mina drömmar o framför allt jag känner att jag börjar hitta mig själv o se den ja är..
Så är nöjd till hundra procent?? Nja, ska jag vara ärlig, så kunde jag gärna slippa mina studielån..ha mer pengar osv...
Vi människor är väl skapta så tänker jag..vi vill alltid ha mer...
Inte ens de människor som verkar vara lyckliga tillsammans säger hela tiden att de önskar att han/hon kunde vara lite mer så o lite mer si...
Vi tjejer vill att våra killar ska vara mer omtänksamma o visa mer känslor o killar vill ju att vi inte ska tjata så mycket osv...
Men hur ska man då vara för att göra en annan människa nöjd?? En av de bästa filmreplikerna nånsin inom detta ämne, är väl
"Va sägs om att vara kåt glad o tacksam??"

Sleepless in Norrtälje..

Snälla kan ingen skicka mig några sömntabletter!!Det känns som att jag skulle kunna ha stor användning av dom just nu..i o för sig har jag några timme kvar innan jag når min klassiska tid för sömn...tittar just nu på "Sex and the city", det är ju något speciellt med den serien..fastnar varje gång!!=)

Nej nu ska jag stänga av o krypa ner i sängen..i hopp om att få lite sömn!!

måndag 17 december 2007

Seriöst, det måste vara något fel...

Klockan är nu tio minuter i tre..på natten!! Jag är SÅ trött..det dunkar i mitt huvud, mina ögon svider o jag kan inte sluta gäspa!! Men jag kan inte för allt i världen somna!!
Jag tänkte först sova idag, men det gick inte..då tänkte jag att jag skulle gå o lägga mig tidigt ikväll, men det gick inte heller..gick o la mig vid tolv, helt slut o tänkte att nu måste jag ju lyckas sova...MEN NEJ DÅ!!! Jag fattar inte vad det är för fel, det bara går inte!!!
Mina tankar går runt, allt o ingenting snurrar omkring inne i mitt lilla hjärnkontor...just nu tror ja de hoppar omkring därinne med tanke på min huvudvärk!!=/
Kollade på en film nyss i hopp om att bli tröttare, men den satte bara igång tankarna ännu mer..
Jag känner oxo hur en förkylning jobbar sig fram, inte konstigt med tanke på att jag aldrig sover..mitt immunförsvar börjar väl tryta nu...
Är det någon som kommer ihåg den där tecknade serien som brukade visas på barnprogrammen förr tillbaka....Den där de visade hur kroppen hade som små människor inuti en som jobbade med olika saker..typ en armé som jobbade som immunförsvar, man kunde se hur de marscherade fram i näsan o bihålorna redo för att bekämpa en annalkande förkylning!! Jag älskade den serien..tror jag tycker om själva idén, att ha som små varelser inuti mig som kämpar för att hålla mig frisk!! Herregud va de måste ha haft en tungjobbad höst o vinter i så fall!!
Gud, det känns precis som att det är någon som försöker säga mig något...typ att det är något jag borde tänka på, eller kanske göra..något jag glömt kanske..hmmm...
Ja, ja..jag måste försöka sova nu..det här är ju löjligt!!
God natt....hoppas jag i alla fall!!

lördag 15 december 2007

Pepparkaksbak o frisörsalong...

Fredagen spenderade vi med att baka pepparkakor hemma hos Marre..sen hamnade vi som vanligt ute på Mobergs..tur att man kan gå ut gratis!!=)
Inte så mycket folk ute, men vi hade riktigt kul!!Ja var på så himla bra humör, studsa runt på dansgolvet som en galning!!
Blev lite less på en kille som bara tog för sig o typ tafsa på mig!! Han bara gick förbi mig o ställde sig bredvid mig i baren o drog sin hand över mitt bröst o ner på magen..jag blev så jäkla förbannad!! Jag fattar inte hur man kan tro att det är tillåtet?? I o för sig var han jäkligt packad, men det är ingen ursäkt..
Idag började vi dagen med att äta frukost hemma hos Marre..det var ju idag vi skulle ge Jenny hennes present..så det var så det började..sedan åkte vi iväg till Vigelsjö Gård där hon fick kroppsbehandlingar.. Karin o Jasmine tog en massage var oxo. Efter det for vi hem till Marre igen o gjorde iordning mat..
Just nu har lägenheten förvandlas till en frisörsalong, löshår sätts in på Karin o Marre, Jenny färgar håret o det klipps toppar åt höger o vänster..
Har varit riktigt kul o umgås med tjejerna hela dagen o jag tror att Jenny uppskattar denna dag oxo!!

Nu ska jag vara lite social igen..

fredag 14 december 2007

Sömnbrist..

Gick o la mig vid halv elva igår kväll..somnade inte förrän framåt halv fyra!!!! Ni kan ju tänka er att det är ganska irriterande o för att inte tala om att det är slitsamt..tror jag vakna med feber idag pga sömnbrist..men men, det går ju snabbt över!!
Ska följa med Marre ner på stan nu snart..det känns som att jag går i sömnen..hahaha

torsdag 13 december 2007

Piggelin..

Tjoho, nu e man pigg o kry igen...vaknade i morse med ett löjligt leende på läpparna=) Jag hade en väldigt gullig dröm om en viss person, som tyvärr befinner sig flera flera mil härifrån...Men ändå, drömmen var så verklig..kan inte sluta le bara därför!!=)
Nu är Marre på väg hem hit till lilla Nortan igen, hon kommer ikväll vid sextiden...det ska bli skönt att ha henne här igen, hon har ju blivit som min andra hälft..skumt, så olika både till person o bakgrund, men fungerar så bra ihop!!
I morron blir det pepparkaksbak o sedan blir det nog utgång tror jag..umgås med tjejerna igen=)

onsdag 12 december 2007

Nu får det vara nog..

Vaknade i morse och mådde faktiskt bra..eller ja, bättre i alla fall..klev upp och gjorde frukost av det lilla jag har hemma...det visade sig vara en miss, mådde väldigt illa efteråt och är fortfarande skakis..men jag tror faktiskt att jag är på bättringsvägen nu.. Det jobbiga var att då jag käkat frukost och mådde så illa, skulle jag lägga mig i sängen...lyckas då dunka in mitt huvud i betongväggen, inte lite, utan riktigt rejält trodde jag skulle tuppa av...=/ Nu får det vara nog med min otur!! Har bestämt mig att jag är frisk nu, min kropp kommer väl snart att hänga med på noterna, hoppas jag!!
Ska ner till tvättstugan nu..

tisdag 11 december 2007

Gaaaaahhhhhwwwww!!!!!!!


Jag håller seriöst på att förlora förståndet...sjukskriven med stukad fot, magsjuka...Foten gick ju ganska bra, då kunde jag ju i alla fall gå till affären eller liknande..nu sitter jag fast i en lägenhet på mindre än 30 kvm, kan inte gå utanför dörren i fall jag smittar ner någon...

Jag har tittat på mer filmer än vad jag kan räkna till, sovit tillräckligt för ett år...ständigt hungrig, d finns inget att äta och skulle det finnas, KAN jag inte äta...

För att inte tala om mitt utseende..nej, precis, vi bör nog inte prata om det!!

Mina grannar måste tro att jag gått o dött eftersom jag inte gör så mycket väsen av mig och skulle jag visa mig, då skulle de tro att det spökar..


Ja ja...det kan ju bara bli bättre eller hur??


måndag 10 december 2007

Magsjukan har slagit till...

Yes, det är sant..jag har åkt på magsjuka..helt otroligt, ligger hemma mest hela tiden, men lik förbannat åker jag på det!!=( Har legat hela dagen, skakar hela tiden...usch usch, tycker synd om mig själv nu kan jag lova!!!
Nu orkar jag inte skriva mer..

söndag 9 december 2007

Everyone loves a happy ending...=)

Tänkte först titta på "The life of David Gale" i kväll..en riktigt bra film, med en riktigt bra story..men fastnade på något sätt framför en betydligt mer lättsint film..."Love Actually"

Det händer ju bara på film, men det är ju så underbart o drömma sig bort i dessa underbart smöriga filmer!! Jag är ju faktiskt en hopplös romantiker även om många kan tro annat..

Jag vill också ha ett lyckligt slut...jag tror att jag har en chans på en bra början i alla fall..sen får jag se hur mitten blir och först därefter finns en möjlighet att förutse slutet...=)

En väldigt trevlig o välkommen känsla har infunnit sig...hoppas o tror att den kommer att hålla i sig...


ska krypa ner nu o bege mig tilll drömmarnas land..

Så mycket att göra, men inget blir av känns d som..

lördag 8 december 2007

tjohoooo...

har precis kommit hem ifrån mobergs..tappade bort mina polare..
nu ska jag krypa i säng..antar att dom ringer snart..
puss o kram

fredag 7 december 2007

Idol finalen e här...

Sitter som vanligt framför tvn då Idol är på o ikväll är det final...Marie eller Amanda..??Båda har varit helt suveräna, men de är ju så olika.. Älskar Marie för hennes röst och Amanda för hennes stil och attityd...hmm...spännande!!
Guuud vilken nörd jag låter som..ja ja, det må så vara..I'm white and nerdy hahahahha
Lianda o lilla Karin är snart på väg hit tror jag..de har varit o spanat på hockey...eller kanske mer på killar kanske..haha Vi drar nog på Mobergs ikväll ändå..Peter Siepen är här igen o lirar lite sköna låtar..har ju världens abstinens efter att träffa folk!!!!
snart börjar finalen igen..nyheterna nu..har ljudet avstängt, borde kanske lyssna egentligen..har sån dålig koll på nyheter o vad som händer i världen...asch, får skärpa till mig helt enkelt!!
talk 2 u later

Wiheee..

Pratade några timmar med en viss person igår på msn...han fick mig generad ett antal gånger..men det är väl så det ska vara..haha..han har läst min blogg också, ännu mer pinsamt..men men jag står för vad jag skriver och vad jag tycker!!
Men jag kan ändå inte rå för att min kinder blir lika röd som tomater...

torsdag 6 december 2007

Ska det vara så???


Sent en mörk kväll går en man ensam ute på en gata. Anledningen till att mannen rör sig ensam ute på stadens gator förtäljer inte historien. Han är ganska stilig och synnerligen välklädd. Redan vid en första anblick på mannen kan man se att han bär exklusiva kläder som inte kan köpas för billiga penningar.
Mannen styr sina steg mot parken. Hans tanke var att ta en genväg genom parken hem. Väl inne i parken blir han överfallen av en beväpnad rånare. Rånaren begär att få plånboken och de smycken han bär på sig.
Mannen som vid det här laget fruktade för sitt liv ger rånaren det han kräver utan att knysta ett ord, eftersom han var rädd att rånaren inte
skulle tycka att han var tillräckligt tillmötesgående. Mannen hade en obeskrivlig rädsla att något ännu värre skulle inträffa om han inte omedelbart åtlydde rånarens befallning. Vi får senare veta att mannen tidigare någon gång donerat pengar.
I rättegången som senare följde fick den rånade mannen en mängd frågor kring omständigheterna den kvällen han blivit överfallen. Frågor som till sin karaktär handlade om den rånade mannens beteende och agerande före och under överfallet.
Varför han gick ensam genom parken den kvällen? Varför han var klädd i utmanande exklusiva kläder? Varför han frivilligt hade givit rånaren sin plånbok och smycken? Varför han inte hade gjort något motstånd?
Under processen, efter att det hade konstaterats att den rånade vid ett tidigare tillfälle före överfallet donerat pengar, ställdes det frågor på temat om han tyckte om att ge bort pengar till okända människor.
Däremot ställdes inga frågor till den misstänkte om han tidigare rånat okända människor.
I domslutet konstaterar man att; eftersom den rånade mannen inte visat på tillräckligt motstånd som han borde, kunde han inte ha ansetts blivit rånad.
Skrattretande kan man tycka eller hur?? Klart han blev rånad, spelar väl ingen roll om han gett bort pengar förut eller vilka kläder han hade på sig eller?? Att han bara gav mannen pengarna i fruktan om sitt liv är ju inte heller svårt o förstå eller hur??
Men om detta fall är så lätt att förstå sig på och man tycker att det är självklart vad som hänt, varför tycker man inte lika i ett våldtäktsfall???
Här ifrågasätts tjejens tidigare sexvanor, hur mycket sprit har hon druckit, vilka kläder hade hon på sig osv...Tjejen som redan är ett offer, sätts under mikroskopet och man talar praktiskt taget om för henne att hon får skylla sig själv!!??
Ska det vara så??

Sötsug som satan..

Vet inte va det är för fel på mig..har världens sötsug hela tiden..men mår samtidigt lite illa o är inte hungrig...skumt...får nog kolla upp det om det inte går över..

Sitter just nu o lyssnar på Celine Dions nya skiva..älskar hennes röst...så underbar!!! Har haft en sån knepig känsla hela dan..känner mig så skumt lycklig..vet inte riktigt va d beror på, men man ska väl inte klaga då det känns så..eller hur??

Det är så tyst i mitt hus nu..det märks att optimetri är på praktik...speciellt en person som saknas..hihi..


nu ska ja röja upp lite här..

En räddande ängel!!

Nu är jag åter i min lilla lägenhet på Campus i Norrtälje..så skönt att komma hem!! Har som vanligt med mig en massa packning, inte det lättaste att ta sig igenom t-banan o bussar me två stora väskor plus en dataväska...hade dessutom me mig en duschstång..haha..ska göra en liten "vägg" me hjälp av den.
I alla fall då jag klev av bussen här nere vid Flygfyren o hade gått en liten bit..en väska på hjul går inte så lätt på grusad asfalt...=/..jag fick ständigt byta arm för väskorna osv. Jag såg bilar som for förbi mig o önskade hela tiden att någon skulle vara så snäll o stanna o fråga om jag ville ha skjuts..men nej då!! Men rätt va d var så kom en taxi som precis kört förbi mig tillbaka o frågade hur långt jag skulle o om han kunde ge mig skjuts!!! Skoja inte att jag blev överlycklig!!! Det kändes som att mina armar blivit en meter längre efter att ha släpat mina väskor..så jag fick skjuts ända fram till dörren..=)

Skönt o se att det fortfarande finns snälla o hjälpsamma människor i denna värld!!!=)

onsdag 5 december 2007

down south I go..again..

Nu är det dags att åka hem igen..hem till Norrtälje alltså...8.20 imorrn bitti går bussen ifrån Hudik...framme i lilla Norrtälje vid ett halv två tror jag...
Har tiggt åt mig en till liten julklapp av mina föräldrar...en skidjacka..har ju ingen så den behövs verkligen till Sälen.
Har inte gjort mycket mer än att kolla på film o slappat dessa dagar..känner mig ganska slö nu..
Längtar hem till min lägenhet nu..ska göra iordning allt nu så jag trivs riktigt..
Jag o Marre pratar om att kanske flytta ihop i en lägenhet på Campus..det skulle ju bli väldigt mycket billigare för oss båda...
Nu ska jag prata med henne i telefon..

tisdag 4 december 2007

Fjärilarna lever..=)

Vaknade av ett mess i morse från en viss person..hur glad blev inte jag då??=) Blev pigg o glad på en gång kan jag lova!!
Sen åkte jag in till stan, hade lite fikadejter..vill hinna med o träffa några stycken även om jag kommer hem den 17 igen...fick ont i benet efter allt rännande o la mig o kolla på film, Hairspray, vilken gullig film!!!=) Som en liten bakelse..haha..den va faktiskt bra!!!
Nu har storebror o Elin kommit hem ifrån Sthlm, han har varit där o gjort några läkartester..han kanske ska bli helikopterpilot!!! Han har chans att få hela utbildningen betald...hoppas hoppas hoppas!!!=)
Nu ska ja gå o vara lite social...o kanske få mig något i lilla magen...

måndag 3 december 2007

Vad är egentligen en våldtäkt??

Just den frågan gör mig så jävla förbannad!!!! Läste en artikel i HT idag där de skriver just om detta ämne...att det verkar så svårt att bedöma vad som verkligen är våldtäkt. Men det är det väl inte alls!! Om en tjej säger nej...då är det NEJ!! Det ska inte spela någon roll om vi är fulla, har kysst killen i fråga eller om vi har urringat och kort kort på oss...det är fortfarande ett nej och det är fortfarande våra kroppar!!!
Att som kille säga att man frestar eller provocerar i och med att man går klädd i korta kjolar osv är ju rena rama grottmänniskotänkande!! Se till att tänka med hjärnan i stället för med erat tredje ben så kanske det går lättare o förstå!!
Vi tjejer klär inte upp oss för er skull..jo ok, kanske en liten procent..men i själva verket klär vi upp oss för andra tjejer!! Ni killar har det egentligen ganska svårt eftersom vi tjejer är mer intresserade av varandra än vad vi är av er..då menar jag inte sexuellt..Men om man tittar på det faktum att tjejtidningar, så som VeckoRevyn eller Cosmo...Sätter de en kille på omslaget minskar försäljningen med ca 50%!!!!!!!
Många killar undrar varför det är så mycket tjejer i dessa tidningar, jo därför att vi tycker om att läsa och titta på andra vackra tjejer och kanske få tips om hur man själv blir vackrare!! Visst det har blivit lite mer bilder på killar..men att försöka göra en tidning som Café eller Slitz för tjejer har gjorts och lagts ned pga bristande intresse!! Sorry grabbar, ni är tyvärr inte så intressanta!!! En manlig strippa tex blir mer komisk än erotiskt eggande...en naken man är skrattretande, men en naken kvinna är något vackert...nästan som ett konstverk!!
Men misströsta inte grabbar, ni kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan..vi skulle ju faktiskt inte klara oss utan er...Men ni måste ju också tänka på det, att utan oss skulle inte ni finnas heller!!

söndag 2 december 2007

Julskyltning utan snö...

Var på julskyltning med Linda idag, känns sådär då det inte är någon snö...
Jag har liksom inte fått någon julkänsla riktigt än..det känns ganska overkligt..
Är just nu hos Linda o kollar på Bridget Jones dagbok...den mest klockrena film jag någonsin sett!!Helt suverän!!!!
Ska nog återgå till den nu och vara lite social me Lindis..
Ho ho ho and there is no snow!!!

Om du drömmer om Paris..

..hamnar man på något vis, likförbannat i Hudiksvall..
Japp, det stämmer..har åkt upp till Hudik i några dagar, lika bra att passa på nu när jag har lite "ledig" tid...stannar nog till på onsdag.
Innan jag for i från Norrtälje igår, så dök han upp..vi pratade lite, kramades och sa hej då..denna gång båda HELT nyktra..kändes mycket bättre!!
Nu är jag hemma hos pappa, sover här i natt..Har umgåtts med Tias o Elin hela dan, tänker inte på hur mycket jag verkligen saknar dom när jag bor där nere..man tar ju dom nästan för givet, så det har varit riktigt kul!!
Igår stannade jag hos Linda o käkade kinamat okolla på Idol..Jippiieee, två av mina favoriter i final!!=) Annso var oxo där, kul o umgås me henne lite, det var inte igår kan ja säga!! Sov kvar hos Linda..nu kändes allt som förr i tiden på något sätt..det känns faktiskt bra att vara hemma de här dagarna!
Nu e d dags för bingen!!