tisdag 13 november 2007

Sex and the city...for real...

...suck...är jättetrött, men kan inte sova!! Foten värker så nå djävulskt!!!
Tankarna snurrar runt runt...slog till slut på tv:n, "Sex and the city" var på trean...även fast ja har alla avsnitt o sett dem allihop fler än tio ggr säkert...så kan ja inte låta bli!! Jag älskar verkligen den serien, helt överlycklig över att d ska komma en film till våren!!!
Har alltid försökt placera mig o mina kompisar i de oilka karaktärerna...o ja tror faktiskt att ja skulle kunna placera in mig o iaf tre av mina vänner...även om vi kankse inte är klockrent bara en av dom, så har vi ändå mer drag av en person som utmärker sig....
Vem som e vem d tänker ja inte tala om...hehe..it's for me to know and for you to find out...=)
Jag har alltid tyckt att vi tjejer kan göra allt killar kan göra...så när ja hör tjejer säga att de skäms över att de varit me en kille, lr över hur många de har legat me så blir ja faktiskt lite förbannad!!! Killar kan ligga runt o dom får mest cred för sina "erövringar"...vi tjejer, vi blir madrasser lr horor!!! D kanske har blivit lite bättre, men d e fortfarande killar (o tjejer för den delen) som tar till ordet hora väldigt lätt..FÖR lätt!! Ingen har vi rätten att kalla ngn annan för hora!! Allra helst inte ni killar som ligger runt, men ändå vill att eran tjej inte ska ha legat me så många...HALLÅ!!! Dubbelmoral, så d skriker om d!!
Känns d rätt att ligga me ngn just för tillfället...ja men gör d då!!! Må inte dåligt efteråt...för så länge man inte gör ngt mot sin vilja, så har man inget att må dåligt över!!!
Ja har en avlägsen kompis, som när hon var strax över tjugo, hade haft sex me över hundra killar....Hon tyckte om sex, ville inte binda sig utan ville bara leka av sig sitt....
Ja tycker inte att d e fel....hon gjorde så som hon kände för...nu har hon ett förhållande me en kille sen några år som funkar jättebra...kanske just därför att hon lekt av sig tidigare!!
Ja vet att många skulle vilja kalla henne hora....men vilka e ni o döma henne lr ngn annan???
Ja vet killar som har pratat om tjejer som lekt runt me killar,o sagt att om hon vore kille, skulle de vara avis....men även sagt att d e rätt, för att om de vore tjej. skulle de oxo vilja våga göra samma sak....men nu e d ju inte så...o dom tycker ju att dessa tjejer gör/gjorde fel, just DÄRFÖR ATT DOM E TJEJER!!!!
Vi pratar om jämlikhet..lika rätt för alla, lika lön osv.....men d kommer ju aldrig o hända förrän vi respekterar varandra lika mycket!!!!!!! O d gäller inte bara männen vs kvinnorna...nej nej..utan oxo kvinnor vs kvinnor!!! Sluta se varann som konkurrens o se istället på varandra som systrar, hjälp varandra!! Bara då tror ja att vi kan komma att bli jämlika...
Sen alla dessa mansgrisar som tror sig äga tjejer..lr att de kan göra va de vill me en tjej bara för att hon klär sig på ett visst sätt...er skulle ja bara vilja ta o sätta på en öde ö någonstans som ni aldrig kan ta er ifrån!!!
Ni kan titta på strippor, utvikningsmodeller o porrfilmer...lr bara på en tjej på den lokala krogen som har klätt upp sig i en kort kjol för kvällen...ni tittar på dessa tjejer o suktar, dreglar...o ni kan vilja ha henne..ni kan bli tillsammans me henne....men då helt plötsligt e d inte ok för henne att klä sig så..!!!???? VARFÖR??? Om d e ok för er att kolla på alla dessa tjejer, varför e d inte ok för era flickvänner att klä upp sig som dom??? Om dom känner sig snygga i d o trivs....o ännu hellre att hon visar att hon inte e intresserade av andra killar??
Ja förstår d inte...man kan inte bestämma över en annan människa så...bara för att man e i ett förhållande tillsammans, så har man inte ngn äganderätt på den personen!!!!
Ja vet att ja sagt tidigare att ja tycker d e synd att tjejer känner att de behöver klä sig i så lite kläder som möjligt för att vara sexig..o d tycker ja verkligen...men vill man klä sig så, pojkvän lr inte...du har all rätt!!! Vill du ha sex me olika killar varje helg..varsågod!!! D e din kropp, ditt liv...o ingen ska bestämma hur du ska leva d!!!!!
Feminist Humanist!!!
Katten tackar för sig...
God natt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

You go girl!!