söndag 18 maj 2008

SATC i Nyhetsmorgon..

Tittade på intervjuerna som nyhetsmorgon hade med tjejerna i Sex And The City o jag blir lite arg...!!! Vad är det för torr o inskränkt karl de har skickat för att se filmen o sedan intervjua dessa underbara(enligt min mening) kvinnor???
Han sitter o säger att filmen o serien bara handlar om mode, ok det är mycket mode men det pratar inte om det, det bara finns där i o med deras kläder...filmen antar jag är likadan...
Sedan sitter han o klankar ner på att dessa fyra karaktärer inte är några bra förebilder..nä, fyra starka kvinnor som dessutom är framgångsrika i deras jobb o pratar öppet om sex o dessutom tycker om sex..nä det kan inte vara bra förebilder för tjejer...grrr!!
Han klankar ner på Kim Catralls rollfigur Samantha därför att han tycker att hon utnyttjar män!!!??? Hallååååå...hon gör ju vad killar (ok, nu drar jag alla över en kam) har gjort i alla tider!! Eller iaf har blivit framställda som, att de tycker om sex o raggar upp kvinnor o har lite kul, men vill inte binda sig... Så varför skulle det vara fel att en kvinna gör så???
Nej du lilla gubben...försökte hitta namnet på dig men lyckades inte...vakna upp o känn lukten av 2000-talet!! Vi tjejer är starka, vi klarar oss utan män, vi behöver inte skaffa barn om vi inte vill, vi lägger ner pengar på mode lika som ni lägger ner pengar på "leksaker".......o håll i dig lilla vän, för vi tjejer tycker om att ha sex precis lika mycket som ni killar gör!!
Vi behöver inte vara kära, det kan vara ett one night stand o det är inget fel med det!!
Kolla in intervjuerna här :

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt och fullt med dig!
Go girl!

Unknown sa...

Kul att du håller med..o att du läser min blogg..=)