torsdag 10 april 2008

Callgirl upföljning..

Jag skrev ju ett inlägg tidigare om "En callgirls dagbok", jag sa där att jag skulle kolla in serien...vilket jag inte gjorde tyvärr pga att jag satt strandad i Uppsala vid den tiden i söndags..

Men jag såg idag då jag kollade in mitt inlägg att jag fått en kommentar...:


Anonym sa:


"Googlade precis "En callgirls dagbok" för att se vad serien skulle handla om och hamnade här. Jag skriver det här mest för att ge dig en tankeställare om att "sälja sig själv". Jag är 21 år och du kan kalla mig vad du vill hora, prostituerad, escort eller callgirl...Jag har valt det här själv och trivs väldigt bra. Jag mår psykiskt och fysiskt bra och känner verkligen att jag gjorde rätt då jag valde detta som "extrajobb". Jag är inte i desperat behov av pengar och jag har ett vanligt jobb också..

Vad jag vill få fram är att den "lyckliga horan" faktiskt kan finnas..Vi är dessutom ganska många;) Ha det så bra!"


Mitt svar:


Ok..det är klart att det finns de som väljer detta yrke själva, men jag kan tycka det är fel att sända en serie som framställer detta "yrke" som något positivt...när vi vet att det finns sådana risker... Det finns så många unga tjejer...eller tjejer över huvudtaget som inte mår bra psykiskt som kan se detta som en utväg eller som du kallar det ett extrajobb..detta kan i så fall sluta riktigt illa!!


Men cred till dig o alla andra som är starka i sig själva o väljer att göra detta för att ni tycker om det!!


Lycka till i framtiden o ta hand om er!!

Inga kommentarer: