onsdag 19 mars 2008

Snälla killar kommer sist...eller??

Hade den diskussionen med min bror o svägerska nyss...fick höra att ett ex till en kompis, hade varit tillsammans med han som högg ihjäl sina barn nyligen...usch o fy!! Tydligen är den där killen en gammal anabolapundare o har väl hållit på med en hel del annat oxo..så det var egentligen bara väntat att det skulle hända något liknande...

Det är ju ganska vanligt att vi tjejer faller för lite badguys..men hallå man får väl inte lämna hjärnan hemma bara för att man träffat en het o mystisk kille??!!..som dessutom har en lite farlig uppsyn...(varningsklockan ringer!!!) Men jag tror att det är på grund av våra modersinstinkter som gör att vi tar oss an dessa grabbar..för om man lyssnar på många av tjejerna, så har de hopp om att killen inte kommer o vara så mot dom pga att de är så mycket bättre än hans ex......hmmm.... För mig är det faktiskt helt otänkbart att falla för en problemkille, jag vill inte ha en kille som är för mycket mammaspojke o än mindre vill jag vara dens morsa!!!

Visst badguys KAN ändra sig..det händer, men gå inte in i ett förhållande o tro att DU kan ändra honom..är detta den han är, då får du antingen ta det o göra det bästa av saken...eller dumpa skiten o lev ditt liv precis som du vill leva det..utan en massa problem med knark, otrohet o andra jobbiga delar...o när du minst anar det så står han där!! Med en (förhoppningsvis) alldeles lagom blandning av spänning o trygghet...han ser dig o vill bara ha dig o han gör allt för att verkligen visa det!! (Drar en djup suck av längtan..)


En badguy i tv-världen som fallit dit för kärleken (o förhoppningsvis ändrar sig) är Chuck i Gossip Girl.....Han har verkligen det där badguy utseendet..riktigt het o en riktig player..precis en sån man bör akta sig för!!

Inga kommentarer: